tirsdag 14. oktober 2008

Litt søm mm

En uke etter quiltemøte og jeg er i gang.
Rutene som ble vist i forrige innlegg sitter nå sammen, men det er rart hvordan det kan bli når en syr sammen ruter. Rutene ligger klare på bordet, 2 og 2 legges mot hverandre klare for søm med klar logistikk videre.
Imidlertid på veien til symaskinen, en kvart runde på svingstolen, så blir det liksom vekk oppi hodet. Og jeg tenker; hvor er jeg?
Slik tankebortvekkgang resulterte i at da jeg hadde sydd sammen 1/3 av det andre rutestykke så var det TOTAL feil enda jeg hadde mal/mønster!!! Da ble det 14 nye ruter skjært.Har t.o.m funnet igjen ei slik stryke quiltematte, som jeg aldri likte, var nå kjekk å ha ved siden av seg til styking. Symasken er helt til venstre utenfor bilde.Er i gang med stoppefoten og maskin/frihåndsquilting. Litt rusten i beveglsene etter så lang tid, så det er greit å begynne på bunnen. Og det er like artig, moro som jeg husket det var.

Et lite kupp
Vi har en butikk i nærheten som rommer det meste, egentlig en slik butikk som hele familen kan gå inn i og alle kan finne seg noe.
Bl.a selger de litt gardiner og garn. Og så har de en restekasse, hvor gardinprøver til kr 49 ender sine dager. Der jeg har funnet noen godbiter som jeg ennå ikke har fått omgjort til noe. I dag fant jeg disse 2 prøvene, med silkelapper (15 x 18 cm) i en nydelig fargeskala.

5 kommentarer:

mimouna sa...

De var flotte, nydelige farger! Spent på hva de kan bli! :o)

Hanne sa...

Dette var som å lese om meg selv, jeg kan også glemme hva det er jeg skal gjøre ved å gå de få skrittene fra strykebrettet og bort til symaskinen. Utrolig hvor mange ganger jeg har måttet sprette opp, eller begynne helt fra begynnelsen av ,fordi jeg har klart å rote det til.
Litt av et gardinstoff-kupp du har gjort. Moro å ha slike stoffskatter liggende. Ønsker deg en riktig god uke.

syglad sa...

Dette var kjempemorro og se, nå er du kommet tilbake til symarskina og jeg gleder meg vilt til alt du kommer til og legge ut i bloggen...
Heldige du som klarte og få kloa i disse gardinstoffene..
Er slett ikke missundelig nei..

Klem til deg :-)

syglad sa...

Stikker innom for og ønske deg en flott høsthelg og jeg håper du får mange fine håndarbeidstimer du kan nyte..
Klem fra syglad

lise sa...

For et kupp! Jeg humret litt over glemselen din, selvsagt fordi jeg kjenner meg igjen..