søndag 7. februar 2010

Sokker 2009

Ja, jeg veit vi alt har unnagjort ei uke i den andre måneden i nytt år MEN jeg er ferdig med alle sokkeparene i Sokker 2009!!!!


I desember var mønsteret Traveler, strikket i noe grått raggegarn på pinne 3, 5 med lengere skaft. De ble smale, men passer nåda. De ble ferdige en av de første dagene på nyåret.

Da var det august-sokkene, Outside In, jeg manglet. Jeg hadde kommet godt igang med begge skaftene da jeg måtte rekke opp igjen pga valgt feil str, og da var det veldig nærme at det ikke ble noen augustsokker. Men så var det garnet, Frost fra Gjesdal, som jeg synes var så fint i fargene orange-lilla og som gjorde seg så bra på mønsteret. Og så stahet til å fullføre. Så da ble det sokker, strikket helt etter mønsteret. Brukte en badevakt-søndag på forståelse av hælen, den lille forskjellen på betydningen av klammer og parentes. Strikket på 2 x 40 cm rundpinner str 2,5 og er veldig godt fornøgd.


alle parene i Sokker2009 ligger samlet på høgre siden under litt system

4 kommentarer:

Hanne sa...

Gratulerer! Jeg er imponert - og at vi har brukt noen uker av 2010 er en bagatell i denne sammenheng :-)

Pludrehanneklem

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine sokker.Du er kjempe flink.Bedre sent enn aldrig.Har ikke noe å si.Kjempe fin.Ha en kjempe fin Søndagskveld.Klem fra Bodil..

Gamleheksa sa...

Gratulerer!!! Det var vel gjennomført. Jeg er imponert.

Tovepia sa...

Wow, supre sokker! Beundringsverdig, jeg liker ikke å strikke sokker. Men ingenting er bedre på føttene!

Ha ei god uke og klem fra meg;)