mandag 20. oktober 2008

Aktiv helg

Fredag hadde quiltelaget besøk fra Lappe Makeriet og det var jo spennende å se nye stoffer. Mange hadde møtt frem og handel ble det på mange.
Her min fangst, det rød/rosa stoffet MÅTTE jeg bare ha. Etpar biter japanske stoff (for første gang) ble det også, så det blir spennende å se om de passer til det jeg har tenkt.
Lørdag hadde husflidslaget loppemarked og litt fant jeg der også, har prøvd å forklare litt på bilde. Oppdager nemmelig stadig noe nytt innen kamera.
Søndag var det busstur, 3 timer hver veg og en korpskonkurranse innimellem. Korpset gjorde det bra, og jeg fikk strikket 2 skaft + litt hæl på sokker str 45. Totalt sett en bra, men slitsom dag av egentlig å ikke gjøre noe som helst.
ps! det er Tananger garn
Da var helga gjort, og nevner en i tillegg at vi også fikk med oss klasse/foreldresamling for yngstejenta på formiddagen OG bedt på rakfisk til kvelds på lørdagen er det temmelig logisk at symaskinen ikke har gått så mye.Ha ei fin uke alle som titter innom !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fine stoffer! Helgene går jo bare så alt for fort, men du rakk nå over mye likevel synes jeg. Sokker er perfekt strikketøy å dra med seg, da får man gjerne strikket litt innimellom aktivitetene.

Unknown sa...

Se der ja, sandelig har dama kjøpt mere stoff, blir morro og se hva det kommer ut av disse bitene.
ønsker deg og fammilien en kempehelg.
Klem fra meg :-)