onsdag 31. mars 2010

Et stykke

Nei, det er ikke Et stykke Norge og mjølkesjokolade jeg tenker på , men dette moteplagget hos den yngre garde. 

D E fikk en sånn her på ettervinteren, i farge fersken og minner om en god venn av Ole Brum.  D Y ønsket seg også en slik, og sist helg tok sygenet overhånd. Ned i "arkivet" og fant 2 m mellomblå isolei fra Stoff og Stil kjøpt for mange år siden, matchende vrangbord og en lang glidelås fra et pakkekjøp. 
Mønster ble laget der og da på kjøkkenbordet. La ei joggebukse og hettejakke på stoffet og klippet i veg. Etter å ha sydd sammen var den ikke noe fin i halsen, så studerer jeg D E sin nærmere og ser hette"konstruksjonen." Spretter ut igjen glidelåsen, tegner av hetta og finner matchende innerstoff til hetta (kjøpt samtidig) og syr det på. Hele dressen faller på plass, ribb nederst på ermer og beina til slutt.
Mottaker er kjempehappy!! 


Lommer skal ettermonteres. Den er stor ja ,-)
Har i ettertid vært innom sidene til Stoff og Stil og ser at nå koster samme stoffet 20 kr mer pr m, så jeg har en mistanke om at stoffet har vært i huset minst like lenge som mottakeren.

3 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hehe, elegante greier det der. Skal du sy en til deg selv også? En gul i anledning påska ;) Dette må være teletubbiene som formerer seg. Men de er jo helt sikkert gode å bruke.

Håper på litt bedre utevær og ønsker dere ei fin påske.

Røsslyng sa...

Jøss, så flink du er til å sy :)
Jeg er kløn med symaskina og er selvfølgelig imponert over alle som klarer å trylle frem noe med stoff og tråd.
Ønsker deg en riktig så trivelig og vårlig påske!

Petunia sa...

Kjempeflott at du vil være med på After Ski!!
Først post kommer i morgen ettermiddag!!!