onsdag 22. juni 2011

Klinkekult, men ikke yberkult

Boka Made by me er en samling av av oppskrifter fra Norges flinkeste hobbybloggere og jeg var så heldig at bibliokteket tok den inn. Og det første jeg falt for var kjolen fra Klinkekult som bare måtte prøves.


Og her er resultatet
Utg.pkt var et skjørt = ermer.
Kjoledelen i chenille fra S&S; kanskje litt for mørk, fikk rotet det til med retningen, for stutt og for stramme strikker ved første prøving.
Imidlertid ble den hengene oppe, til (u)inspirasjon om hva jeg skulle gjøre med den. Mulighetene var flere; selge, sette på kant nede . . . .

Så kom lyset, klipp av den til tunika.
YES! Og da var den i boks.

Under tenketiden har jeg tenkt på en ny utgave, i stumt stoff. Så får en se om det blir bedre, eller så er jo favoritten denne da.

ps! nå med riktig link til favoritt

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Sto og så på denne boka på bokhandelen idag, men satser på biblioteket jeg også, for så mye syr jeg ikke, men den ser spennende ut. Tunikaen din ble flott, så nå får jeg se hva du syr videre;)
Klem;)

EllenSand sa...

Flott kjole. Likte måten du har brukt stoffet til applikasjonen.
Jeg har også rota det til med stoffretningen på velour. Skikkelig kjipt, for fargeforskjellen blir ganske stor. Holder faktisk på med en sånn kjole jeg også, men etter mitt eget mønster. Det er et flott og populært mønster det der.
Ellen :)

Inger sa...

Flott kjole/tunika du har sydd og jeg syntes fargene er lekre!

Bestemor Drillo sa...

Flott tunika ! Applikasjonen var tøff!
Ha en fortsatt God Sommer!
Klem fra bestemor!

Tingelingeling sa...

:) Tunika er tingen! Fin applikasjon. Du er jammen effektiv og får gjort masse! Ha en fin sommer!
Klem

Bea sa...

Det er så koselig modell på kjol-tunikaen din:)og så likte jeg så godt applikasjonen, den ga kjolen "personlighet", synes jeg.
Flott tips å henge opp til inspirasjon det man ikke helt får til i første omgang. Da er sjansen for å fullføre mye større enn når de blir arkivert innerst, bakerst:)
Ha en fin kveld.
Beate