lørdag 5. februar 2011

Jakten på den "akkuratpasse" halsen og litt til

Ny måned og det har vært stille her inne, rett og slett lat i nettverden. Strikkepinnene går og det gjør vi også, inspirert av dette har vi kommet oss opp og ut 2-3 ganger i uka. Det er for oss det viktigste, også kommer det litt til etterhvert som å tenke kanskje litt på maten.

Som overskriften sier så har jeg ønsket å finne akkurat DEN halsen, disse er egentlig litt for lange til bare 2 ganger og for tett med 3 ganger om halsen. Men det var utgangspunktet.

Perlestrikk er tingen, da strekker det seg ikke veldig. 
Den hvite som er i en tråd Contanani (bomull/ull) og en tråd Oda (ull/akryl), på pinne 9 og 90 masker ble veldig laaaang i første utgave i vrangbord. 
De to svarte i Oda er i utg.pkt like, strikket på pinne 6-7 og 120 masker
Høyde ca 16-21 cm, 2-3 nøster.
Den øverste på haugen er av resten av garnet og restegarn, og ikke så høg. Alle halsene passer akkurat 2 ganger rundt.

Da tror jeg at jeg er ferdig for sesongen med sånn strikking, det ble noen. . . . . . . . .

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Hei på deg, her var det mange flotte halser! Jeg bruker faktisk bare slike, så praktisk å kunne tulle to ganger rundt halsen.
Ha ei flott helg, klem fra meg;)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine halser.Mange fine farger.Synes det er så fint med perlestrikk.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Vibekes lille grønne sa...

Det ble mange fine halser i jakten på den perfekte! Skulle ikke mangle noen med det første. Da er ikke det noen unnskyldning for å ikke komme seg ut på tur hvertfall. :)

Anonym sa...

Så mange fine! - og tusen takk for at du deler :-) Jeg benytter meg rett som der er av gode tips jeg finner rundt om til flere flinke bloggere.

Ha en god kveld :-)