fredag 23. januar 2009

Akkurat nå

En god kveld,
med nye sokker i tå'opp M KILEHÆL

Tenker litt på TIGER når jeg ser de, kanskje pga strikkeselskap av James Bond og "Octopussy" ??
De er strikket m bare rett i Senja/Silja på pinne 3 og 2,5 på vrangbord, mønsterutg.pkt (masker og øking/felling) og tips herfra. Og føttene har vært med i dagens Nordiske føtter 18.-24 jan.

Ellers i kveld;
sylvi, sjal/hals-along og sokker


strikkehjelp


konsekvens


skyldig


tilbehør


Ha en forstatt fin kveld og ei god helg.


En liten utfordring: gi en kommentar, og om hva DU gjør/gjorde akkuart nå og link hit, så oppdaterer jeg innlegget med link til deg


Ruth@ sitter ved pc, strikking i fanget, hvit vin i glasset og krim. Niko var innom en liten tur, både hun og strikkinga skulle ta kvleden. Anjahsh sjekket oppdateringer og hører på "historisk" musikk ifl omgivelsene.

Lørdag 24. jan; innlegget er oppdatert og flere er velkommne innom til å si om seg

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hei på deg... Akkurat nå sitter jeg ved pc med strikke pinner i fanget og hvit vin i glasse og god krim på tv... kan en ha det bedre...

Niko sa...

Har akkurat pakket bort strikkinga (monsterbukes i multifarget) garn. Tror jeg skal overraske både kropp og seng med tidlig kveld. Lang dag foran meg i morgen. Takk for koselig kommentar i bloggen i dag.
Ha ei fin helg.

Anonym sa...

Akkurat nå sjekker jeg dagens oppdateringer på HB, digger musikk mens min sønn ser rart på meg og lurer fryktelig på hva dette skal bety. Mor er ssikkert supertrøtt nå :)
Ha en super helg :)

Anonym sa...

hei du!
Er innom for å kikke på sylvien din :-)

Hva jeg gjør nå? Ja det er jo ikke kveld lenger, - men jeg er en tur på nett for å samle litt info til vidre Sylviforløp! Skal skrive ut den rettede avrianten av mønsteret, og sette i gang med ryggstykket! Yiha!

Ha en fin lørdag! :-)

amylin sa...

Så morsomme bilder av føttene dine! Tja, hva jeg gjør akkurat nå. Strikker med pc på fanget og The Dark Knight på tv. Ha en god helg.