lørdag 24. januar 2009

Nordiske føtter 18.-24. janMerete inviterte til Nordiske føtter 18.-24. jan, og jeg hadde rundt om på div blogger sett artige resultat av forrige runde av fotjakt med kamera så en tanke ble påbegynt.
Leste noen tips hos Merete også, om å ha med et kamera/mobil i lomma. Lett tilgjengelighet gir flere muligheter, og det som ikke er noe er bare å slette.

Ikke de mest spennende bildene, men for meg en artig status å ha over uke 4 2009.

Bilde 18. foran peisen som var gylden, og rommet var uten lys bare et gråblått vinterlys. Ingeting av det vises. kjedelig egentlig.

Bildene 19., 22. og 24. viser hvordan været har vært denne uka fra det samme ståstedet.

Bildene 20. og 21. er slike spontane ”skudd”, du ser ned og oi!

Bilde 21. er det jeg er mest fornøyd med, bare det å få tanken til å ta det. Følelsen var litt sånn dristig, sånn som Harold i det venneparet til Pondus som drister seg til å ta sideskillen på andre side eller velge rutete vest framfor stripet denne gangen.

Bilde 23. var velvære å hvile føtter etter ei uke, nå er det helg. Et annet bilde som også kunne vært den dagen er det første bilde i forrige innlegg.

Bilde 24. er ikke bare mine føtter i nye sokker men også små katteføtter som lurer på om ikke døra inn åpner snart.

Status;
Artig, det skal ikke så mye til før en ser ting på en annen måte og fokuserer bedre. Jeg har lært mye, synes jeg ser det litt på bildene utover uka også. Har de siste dagene tenkt på hvordan bilde jeg skal finne.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Artige bilder, spesielt det med blomstene, måtte se et par ganger på det, for å finne ut om du var i syden eller noe :-) Ha en flott uke!

Unknown sa...

Hei på deg...
herlig med føtter utrolig hva man lærer av dette...Ha en god helg og kos og se føttene dine...

Anonym sa...

Morsom ide med de fotbildene, har sett mange artige varianter rundt omkring.

Anonym sa...

Merkelig disse fotbildene - men endelig fikk jeg en forklaring på hvorfor jeg har sittet og blogget frem tåfis etter tåfis ;-)

Søren og at jeg ikke oppfattet dette før - det hadde jo vært et morsomt prosjekt!

Fine støvletter du har, forresten!

Elisabeth Augusta sa...

Fine bilder av føttene dine.
Hihi, jeg kjenner den med å føle seg i overkant dristig over å ta bilder i offentligheten. Jeg har store problemer med det. Ihvertfall hvis jeg er alene. litt tøffere hvis jeg har noen å fnise med ;-)

Kath sa...

Hei!Ligger en award til deg i bloggen min:)