fredag 10. juli 2009

endringer

Her skjer det endringer, kanskje er jeg på tur til å finne meg sjæl. Jeg har tatt sjansen og endret navn på bloggen, og har noen vært innom de siste dagene så har det også vært diverse endringer på layouten. Så er det bilde i toppen skulle vært litt bedre, det er så mange fine rundt om så jeg får pusle litt når jeg har bedre tid.
Jeg har vært flere ganger i tenkeboksen om jeg skal fortsette i denne verden. Nå i år er jeg med i Sokker2009 og da må vi ha en plass å vise oss fram. Så da er jo svaret gitt. Så jeg fortsetter her med strikking, hekling, kanskje litt søm til og med og noen betraktninger sånt generelt om livets små finurligheter.
Det hender jeg tar meg en rusletur i bloggverden, og prøver å legge igjen spor etter meg. Og noen har jeg laget en liten snarvei til.4 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Halloen! Skjønner du ikke har kommet deg til Skreia hvis du synes Lena er uten kommunikasjon. Her er det værre!!! Bortsett fra Oslo-ekspressen da. Vi kommer oss til Gardermoen hver andre time og da er jo vegen ut i verden kort;)

Kath sa...

Så bra at du fortsetter!!!!Spennende å se endringene på bloggen din!God helg:D

Tovepia sa...

Du har fått det så fint her inne, og det er klart du skal fortsette!! Ønsker deg ei riktig god helg!

Jorunn Pedersen sa...

Hei. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
Har tittet litt rundt her. Koselig blogg du har! Ha en god kveld (det som gjenstår av den)