onsdag 8. juli 2009

Slutten på en sokkehistorie.

Det er lenge siden jeg har skrevet noe sokkehistorie nå, kanskje fordi det å strikke sokker er blitt så naturlig. Snodig egentlig, jeg som seriøst vurderte ikke å melde meg på Sokker 2009 fordi jeg ikke ville klare det ?! Nå er opptil flere pinner igang med å strikke sokker, og litt sånn enkelt sagt kan en se hvor jeg pleier å sitte for der ligger det pinner og garn til et sokkepar.

Det siste tipset jeg vil gi ang å strikke sokker; er å strikke begge samtidig, dvs litt på hver. Da husker en alle slike småting/endringer som en gjør undervegs, og VIPS ! et par sokker ferdig. Selv valgte jeg å kjøpe et sett til med disse pinnene, og nå er de fleste i bruk. Jeg synes det er godt for fingerene å skifte litt fra pinne 2 til 3,25. Også strikker jeg ikke str 45 på pinne 2 heller hadde jeg tenkt.

Junisokkene i Sokker 2009 er på pinnene, går litt sakte med 30! cm vrangbord med vridd rett på pinne 2,25 men rart å se at det vokser litt hver kveld med en krim på TV. En mistet maske oppi fellinga ble lokalisert her om dagen, og dens videre skjebne er konstatert. Joda, jeg vet vi er i JULI .-)


IMG_1546

Noe er ferdig også, sokker til d.y.som plutselig er oppe i str 36.
Disse er strikket tå-opp i Viking raggsokkgarn, sist sett i januar og mønster på frihånd med hint fra Brainless.


IMG_1547

Litt sokkelektyre er også kommet i hus, har også kjøpt den tyske boka til Sephanie van den Linden. Den lurer jeg på om inn i det dragsuget som hette "vi skal ha konfirmasjon hjemme" som for over hos oss her i slutten av mai.


IMG_1550 men allting dukker opp igjen...........

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Fine sokker du har stikket.Fine farger spenende garn.Jeg har nå en pause i å strikke labber.Sikker på att jeg har srikket 1000 Russesokker.Har såldt og jidd bort.Ha en riktig fin Sommerdag.Bodil

Tovepia sa...

Flotte sokker!! Har litt sokkefobi, men må vel prøve meg på noen til høsten;) Ha en fin kveld!

amylin sa...

Fine sokker! Jeg har også kjøpt meg de to bøkene der. Mange flotte sokker jeg håper å få strikket!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så fine sokker. Jeg er ingen sokkestrikker, min mor tar seg av det. Men alt annet av strikking er gøy.
Ser du bor i riktig fylke, så en tur til Leonaras hus og andre flotte plasser her på Toten er kanskje inne rekkevidde. Vær bare oppmerksom på litt reduserte åpningstider. Søstrene Mylius på Lena er også et besøk verd når man liker denne stilen. Ja, egentlig kan jeg nok ramse opp flere plasser. PS: Jeg er ikke turistsjef ;)