onsdag 6. januar 2010

I dag er det KALDT

Enklere kan det vel ikke sies. Gradestokken vår viste -20 i morres og det er mye hos oss, målepunktet i kommunen sa -31.Da var det godt å ha på seg disse lange tovede pulsvarmerene under vottene.
Strikket i Artic og pinne 6, utg.pkt Bellas Mittens. En ektsra flettedel, strikket sammen noen masker 2 og 2 ved felling for stammere kant øverst og ca 5 omg på tommelen. Tovet på 30 grader og prøvd med en gang etter vask.

Eneste ulempen med pulsvarmere generelt er at klokkeavhengige meg har litt problemer ,-)

12 kommentarer:

Inger sa...

Brrr - det er kaldt ja! Her var det "bare" -18 i morres ;)

Godt at vi strikkere som regel har et lite lager av både luer og votter til å holde oss varme med. Veldig fine pulsvarmere du har laget.

Havfruen sa...

De var stilige...men skjønner du ikke finner klokka:))
Bare 14 minus her...men i nabobygda er det -25 og det er 15 min biltur unna..?
Jeg fyrer..
Klem:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Jeg hadde ikke klart meg nå uten mine alpakka-pulsvarmere. Skjønner godt at jeg frøs i mange år før jeg fant redningen i Blogglandia selvsagt. Har akkurat sendt noen i posten til frosne vestretotninger også ;)

Hobbygåsa sa...

Ja nå trenger vi all ulla vi kan finne :-) Lekre pulsvanter!

Tingelingeling sa...

Det er jammen kaldt ja. Jeg har akkurat blitt minnet på hvor mange fordeler vinteren har, men jeg er ikke helt sikker lell...
Ingen mygg, ingen plenklipp,ingen flått og så var det en som minnet om at det er flere av oss som ser bedre ut i vintertøy enn i bikini... vel vel...
Godt nyttår!!!

Anonym sa...

Så fine disse var - forseggjorte og lekre. Fin farge, også. Men du har et poeng mht. klokka:o) Kaldt er det, ja - det går hardt utover vedhaugen for tiden. Fin kveld!

Bestemor Drillo sa...

Ja det så godt ut ! Nydelige var de også ! Det er en riktig gammeldags vinter dette her! Ha en fin dag i morgen;) Klem!

mimouna sa...

De var fine! Og brrr, ja det er kaldt!

Ingenting er bedre enn tovet ull i kulden. Tror jammen jeg også vil ha nye votter. :o)

Ruth sa...

De var flotte. Jeg har noe garn som kunne passe jeg også, kanskje jeg må prøve. Det er kaldt her også og jeg kunne trenge noe skikkelig varmt.

Jeg får gå og lete opp mønsteret. Tusen takk for inspirasjonen.

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine pulsvarmere.Deilig nå i kulden.Er nå 11 minus på Frei.Det høres ikke så kalt ut.Men hær på kysten så føles det som det er 30 minus...Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..

tubakk sa...

Noe så herlig nå i vinterkulden. Jeg holder meg stort sett inne. Skulle bare ha hatt symaskinen min nå. Ha en riktig god vinterkveld.

Solveig sa...

De så jammen gode og varme ut. Kjenner jeg burde hatt noe på hendene her jeg sitter ved PC'en. Selv om vi bare har 12-13minusgrader ute er det kaldt nok.