søndag 3. januar 2010

Først og sist, og mere strikking 


På den første søndagen i det nye året tennes de siste røde lysene, og i morgen er hverdagen her.


Strikkepinnene er i farta også, bildet trenger vel ikke så mye mere tekst enn at det vel er over 25 år siden sist................

Mønster fra det siste Familien og pinne 7. Den grå er strikket i Alfa og den grønne i Eskimo (modellen var i Easy). Jeg har vært svoren fan av pannebånd, men jeg kan ikke si annet enn at det er godt å ha lue på hodet. Til den grønne lua passer dette, men jeg har endret litt på halsvarmeren når jeg fant enda et enslig Eskimo-nøsten som var nesten likt.

Jeg har strikket på den et "skjørt", med dobling av maskene etter at jeg tok opp nederst og litt fordelt videre sånn at den ligger utover skulderen. Felte av med I-cord bind off (2 stich I-cord) så den ikke ruller seg. Brukte noe lignende på mysterieveska og det skal jeg prøve mere.

Lager meg en ny "sortering" og det er enslige nøster. Sier ikke noe om antallet nøster jeg har totalt ,-) men etter 2 aktive år som strikker har jeg funnet meg selv og skal prøve å bruke/rydde i det jeg har og ikke liker så godt.

6 kommentarer:

Havfruen sa...

Den halsen var råstilig:) Har planer om en hals jeg også men den blir neppe så avansert som din.
Ha en flott ukestart, klem fra meg:)

Tovepia sa...

Ja, skikkelig stilig og fin hals!
Smart med knapping foran.
Ha en fin kveld og klem;)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Ja, sjøl jeg har måttet innse at lue er tingen sjøl om det ser nokså kopete ut på meg :)

Lykke til med nytt arbeidsår! Er det nye kontoret neri Brua å?

Hobbygåsa sa...

Åh den halsen var råstilig! Og luer trengs om dagen, det skal være sikkert. Jeg er glad jeg har forskjellige tykkelser å velge mellom :-)
Du driver med det samme som meg tydeligvis - jeg har strikket opp enslige nøster og 2 av samme nøster en stund nå. Det er sååå deilig å bli kvitt litt lager :-) Kos deg med søndagskvelden, i morgen er det hverdag igjen :-)

Bestemor Drillo sa...

Den halsen var lekker, noe å ha nå i kulda! Det skulle vært moro å strikke en av hver av de luene som ligger på bloggene, det tror jeg hadde blitt litt av en haug!
Kos deg framover på nyåret! Klem!

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine luer å krager.Nydelige farger.Du er nå vell litt sen ut å tenne dine fire lys.Pyt Pyt...Koselig.Ønsker deg en riktig fin start på det nye året.Klem fra Bodil..