fredag 16. september 2011

Hurra for biblioteket og bort vekk med sommersøm

Da var boka levert inn igjen og takk til biblioteket som har/kan skaffe bøker,  det lokale feiret 125 år i begynnelsen av mnd, for da sparte jeg noen kroner.

Boka så spennende ut, men var for spennende for min søm. Dvs ideen er at det mesta kan brukes til å lage nytt av; f eks festkjole av badedrakt og paraply (uten spilene) eller t-skjorte av store underbukser ,-)

Men en ide fikk jeg; 
tror nemlig jeg hadde samme jakka som denne og prøver dette.

lage jakke motsatt av utgangspunktPå de lokale morgennyhetene i dag sa programlederen at nå måtte en vel si at sommern 2011 var over til værdama og hun var enig etter å ha ramset opp nattetempraturene. Det var også jeg da jeg oppdaget is på frontruta, men i september bruker en varmeapparatet og ikke skape på det ,-)

Så da får disse to kjolene henges bort med lapp om en
 bedre sommer 2012

TRESS


Lys rosa linkjole i klinkekult mønster, med ermer fra et "chiffon"skjørt og enkel pynt i brune polkadott bånd. Den kjolen som ble nesten perfekt.UNDER THE SEA
eller Aril's kjole

Kjolemønsteret som tunikaer er sydd etter, i lilla strecht chenille og turkise ermer fra en gammel t-skjorte. Selve fargekombinasjonen datt plutselig på plass, men identiteten lot seg vente. Til slutt så jeg at det var sjøfarger og det ble sjøstjerner; en diskre på lommen og en helt tydelig bak. Litt perlepynt i halsen pga feilklipping og turkis polkadottstrikk nederst.


Polkabånd og bånd med strikk nederst fra Ebay ,-)

6 kommentarer:

Grete sa...

Fine kjoler! Og hurra for bibliotekene!

Tovepia sa...

Nydelige kjoler, så du kan virkelig glede deg til neste sommer....som MÅ bli bedre enn denne.
Godt å ha et bibliotek som tar inn gode hobbybøker også.
Nyt helga, klem fra meg;)

Vibekes lille ullne sa...

Flotte kjoler!

Biblioteket er gull, og da slapp du å bruke penger på en bok som egentlig ikke var så inspirerende. Festkjole av badedrakt og paraply? Kreativt i det minste ;)

Judith sa...

Takk for boktips. Skal sjekke mitt bibliotek også:-)

Anonym sa...

Kan det tenkes at det er Ariels kjole?

GNIST by Gitte Bettina Lauridsen sa...

Det er gøy å finne hobbybøker på bibloteket! Så fine kjoler du henger bort, men du har vel noen andre å finne frem eller å lage ;-)