lørdag 22. august 2009

B for bryllup og bolero

Ved disse tider for en uke siden var vi på tur til bryllup, og i den forbindelse hadde jeg fått strikket meg en bolero. Ville så gjerne bruke kjole, siden vi i år alt har 3 ganger i bunaden. Til kjolen trengte jeg å ha noe over armene, og så ville jeg at det skulle "sitte fast" om du skjønner. Hos den lokale garndamen så jeg denne ferdig, mønster fra hefte nr 212 s 4, Dalegarn. Så da var det bare å strikke på, det ble strikking 5 dager i løpet av den siste skolefriuka som inneholt både jobbing og overnattingstur. Det ble LITT hektisk hekling siste natta/tidlig lørdag for å den siste heklekanten fin.IMG_2063


IMG_2056


IMG_2057 Den er strikket i lilla Shine for å få litt selskapspreg, str M og jeg brukte 5 nøster på pinne 3,5. Veldig greit mønster, og det blir vel en til i ullgarn senere.
(ps! jeg hadde den til rød (blårød) kjole)


Som pynt heklet jeg i siste liten en rose i 1 tråd Shine og 1 tråd lilla Fluffy (ikke spør om hva det lilla Fluffy gjorde i arkivet)11 kommentarer:

Hanne sa...

Den er lekker! Og riktig flott farge.

Tovepia sa...

Den var rålekker! Tenker du var fin! Super farge, høstens stor slager. Ha ei fin helg videre!

Petronella sa...

Nydelig bolero :-)

Hobbygåsa sa...

Så fin den er, tenker du var flott i bryllupet! Og den lille pynten er jo kjempesøt :-) Ha en fortsatt fin helg!

Anonym sa...

Hei.Så fin bolero du har srikket deg.Så fint mønster å farge det var på den.Håper att du hadde det kjekt i bryllup.Ha en riktig fin helg.Bodil

Rekkehuset sa...

Den ble kjempefin! Og nydelig farge:-) Imponerende innspurt for å bli ferdig der! Jeg har ikke fått begynt på FS-boleroen enda, det står jo prosjekter i kø her..men den står på lista! Enn du da?
Hjertelig hilsen Hanne.

Hanne sa...

Kjempelekker!
Skjønner godt behovet for noe som sitter fast. Løse, fnugglette sjal er veldig lekkert på andre - særlig de kongelige - men på meg blir det bare kaos...
Ha ei fin uke :-)

Gamleheksa sa...

Så flott bolero. Ja, det er jammen noe man trenger nå. Jeg har planer om en i ull for vinteren. Ikke akkurat til bryllupsbruk det da ;)

Så bra Jr. har fått lærlingplass. Ikke altfor lett i disse dager har jeg hørt. Men da gikk "planen min" om evt kaffe-kopp før foreldremøte i vasken,men det får jeg tåle. Er litt spent på om jeg kjenner deg igjen fra våre ungdomsstevner, men det er kanskje gutta fra bygda di jeg husker best :)

Hilde C. sa...

Den ser kjempelekker ut :-)

pepperkverna sa...

Den var lekker! Hege

Monai sa...

Så lekker bolero!