lørdag 29. august 2009

REGN !!!

Ennå en dag med regn, Mannen sier F!! til vær og markens grøde trenger snart flytevester. Jeg har for første gang etter sankthans fyrt opp i peisen og tent lyshylla nå på morran. Faktisk ille grått at jeg har begynt å se etter gummistøvler! på nettet, jeg som misliker sterkt slike støvler.

Noe sånt kunne hjulpet på en slik dag, dessverre bare i små str. Bildet er lånt fra Brandos.no og flere gummistøvler finnes her.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Håper du ikke renner bort i alt regnet.Her på Normøre har det regnet bra di dagene som var men i dag er det oppålsvær så leng det varer.De støvlene var jo virkelig stilig (markblomsterprakt).Får håpe det blir støvler på deg.Ha en riktig fin helg.Bodil

Gamleheksa sa...

Helt enig! Nå får det være nok regn. Fint akkurat nå, men i natt kom det rause mengder. Gubben går rundt her og små-brummerog det er ikke godlåt ;) Da jeg "truet" ham med en runde med støvsugeren istedet for trøskeren ble det ikke bedre, hehe. Støvsugeren er visst mye vanskeligere å bruke enn trøsker-monsteret. Merkelige disse kara altså.

Tovepia sa...

Regn er ekstra trist på denne tida av året;) Men vi må vel bare godta det;)
Ha ei fin helg, regn eller ikke. Kanskje det allerede har lettet? Klem

LenaS sa...

Uffda, så kjedelig med tunge regndager. Her i nord har vi et fantastisk høstvær, sol og ( utrolig) varme...nesten så vi må klype oss i armen hehe...
Herlige støvler. Jeg bruker også lete etter støvler når regnet plasker ned, men blir aldri til at jeg kjøper meg et par. Er så mye stilig å velge mellom at jeg klarer ikke å bestemme meg. Syns retrostøvlene til Viking og Hunter støvlene er knalltøffe, men så er det store spørsmålet, hvilken farge ..?..

Ha ei riktig god helg selv om det regner :)

Anonym sa...

Du får da støvlene opp til 42? Det er en Viking-modell som både finnes i barne og dame-variant