søndag 24. august 2008

HV og mere strikking

For august meldte jeg på hv på hb, og fikk denne nydelig gråblålilla pakka.
Det var det 4 nøster med Viking sportsragg, garn som jeg ikke har prøvd før, kaffe og en liten "fisk". Tusen takk, for kjempefin pakke. Nå blir det sokker.


Jeg har strikket en modell til garndamen, denne fra Garnstudio. Strikket den i Alfa, og den ble kjempefin i fasong. OG rask å strikke. Dessverre har jeg glemt å ta bilde, men jeg viser et bilde av neste utgaven av samme mønsteret (ser en nærmere på mønsterarkene, så ser en de er brukt). Den skal jeg ha selv, strikker denne i Topp t'Tå for jeg synes den i Alfa ble litt kompakt.
Den rosa rundingen er mitt nye målebånd, som ruller seg sammen. Kjempekjekt.

Som takk for strikkinga fikk jeg en grei pris på garn, Bris, til denne tunikaen til yngstejenta. Mykt garn som skal strikkes på pinne 6, tror det blir prosjekt på en viss happning som skjer snart; rettstrikking rundt er passe da tror jeg.
Og skal den skal ikke bli et så langvarig prosjekt som forrige tunika til henne.


Fikk med meg etpar mye hefter også, synes det er så mye fint i dette Mix-hefte fra Sandnes. Falt også for ei jakke i et hefte fra Rauma (nettsidene er ikke oppdatert), litt kofteaktig men i ny vri med blonde nederst og lukkes med hekter.
Og innimellom strikkinga driver jeg å hekler litt, det er så kjekt med dette tørkle fra Muffin. Et nøste og 1 heklenål, hekle til garnet er slutt og 2 tråder å feste. Og så forsvinner de vekk.

Kan ellers fortelle at den grønne jakka ble brukt på Sommerslagere i går.

3 kommentarer:

Hannes hage sa...

Her var det mye flott, og jakken du strikket på bestilling var kjempekker.
Ønsker deg en riktig god uke.

Unknown sa...

Den jakken du strikker nå passer sikkert til meg, jeg har endel sisik og det burde passe noen lunde med strikkefastheten også..
Kansje dette blir tog og fly strikkeriet mitt...
Veska var krestiv og flott, den gleder jeg meg til og se nermere på.
Ønsker deg en flott uke :-)

ps.Sykveld hadde gjort seg det.

Kath sa...

Den tunikaen du skal strikke likte jeg veldig godt!Var sommerslagere bra??Håper du koste deg!Jeg sitter her med kink i nakken og har derfor goood tid til å surfe litt ;)