tirsdag 19. august 2008

Jeg har fått ny venn

For ca 1 mnd siden fikk jeg en ny venn, en Janome Jubilee 85. Hadde "pm"et litt med Ronille, tok sjansen på å bestille over nettet fra Tonje Brodering. Dette skjedde en torsdagsformiddag og så imponerte Posten på transport fra vest til øst. For før klokka var halv 11 på fredagen var maskinen levert.
Her er maskinen, og jeg godt fornøyd med den på det jeg har prøvd. Etter at Pfaffen (forrige symaskin) parkerte har jeg bare hatt en enkel maskin tilgjengelig, mens jeg har spart/lurt på hvordan maskin jeg skulle ha meg igjen. Tenkte en stund på en mer avansert Janome, men nå så slo jeg til på denne og angrer meg ikke hittil.

Det er liksom søm som har vært mitt håndarbeid etter at jeg i 7. kl på ungdomsskolen hadde skredder som håndarbeidslærer. Vi som ville lære å sy etter mønster lærte det da, så Bruda var fast lesestoff i endel år etterpå. Sydde endel klær oppover årene. På begynnelsen av 1990-tallet oppdaget jeg quilting og det ble det endel av til jeg hadde fått nr 3. Da strakk ikke tiden til, men har alltid hatt symaskin tilgjengelig til diverse reprasjoner mm.
BØKER
Måtte utvide bokshylla mi med noen hobbybøker, fra Interweawe.Etter å ha knekt den engelske strikke koder, har det åpnet seg en ny verden av mønster og utfordringer.

1 kommentar:

H sa...

Oiii, oiii for en SKØN ven du der har fået - gratulerer og ønsker jer er en superfantastisk kreativ fremtid !!!
Klem
fra
Hanne