søndag 30. august 2009

Alpakka, med en eim av Tigerbalsam

I går på formiddagen skulle jeg flytte på saxkassa til D.Y., og måtte gjøre en snodig vridning samtidig som jeg løfter. SMÆKK, en liten  muskel på sida på bringa låser seg og Mannen må befri meg fra saxkassa. Resultat, venstre arm er lettere låst og jeg får den ikke opp/ut/bakover osv. Da var det fram med tigerbalsamen og smøre på, og så kommer jeg på noe genialt. Jeg har et "umontert" calometri(pannebånd) i alpakka liggende, litt slapt derfor den statusen. Det brettes dobbelt, legges/festes under stroppen og varmer kjempegodt. Etter jevne smøringer og godt plassert alpakka er armen nå i full funksjon. Og medisinskapet har fått et nytt element.
Kan vel nesten si at jeg har kverket en ufo ????
bildet er lånt fra nettet

9 kommentarer:

Petronella sa...

Lurt det der med tigerbalsam og alpakka. Det rådet skal jeg huske :-)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så godt det er rask bedring. TIgerbalsam er uunværlig og alpakka er ikke dumt. Den kombinasjonen kunne du bli rik på ;)
Har skolekatalogen her jeg, og har en "mistenkt" for å være Jr, men hvem vet. Jeg har tatt feil før.

Fortsatt god bedring!

Ingrid sa...

Godt at ufoen kom til nytte. God bedring!

Anonym sa...

Hei.Takk for tippset.Det skal jeg prøve immelom skilderbladene.God bedring.Ha en riktig fin Mandag med eller uten Tigerbalsam.Bodil

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hei igjen. "Mistenkte" er funnet "skyldig". Kjekk og blid kar dette, enn om jeg hadde vært MYYYYE yngre, hehe.

Her er Snuppa sin kommentar da jeg viste bildet: "Hænn der ja, hænn var den eneste vettuge i den klassa, hænn" Slik må jo glede et mors hjerte ;)

Fin mandag til deg.

mimouna sa...

Så lurt! Og selvgjort er velgjort, en fin ide å ta med seg.

Rekkehuset sa...

Smart måte å bli kvitt en ufo på ja:-) Godt det gikk så fort over da, en håndarbeidsentusiast kan da ikke ha en låst arm! Klem fra Hanne.

Tingelingeling sa...

Fantastisk med nye anvendelser for produkter under veis!! Og godt at bedringen kom så raskt! Håper bare du får mange oppholdsdager også!! Det ønsker jeg meg også..

Tovepia sa...

hei på deg og takk for trivelig kommentarer;) Tigerbalsam er nok svaret på det meste;) Håper du har blitt bedre! Klem fra meg;)