lørdag 29. august 2009

Sokker

Det har vært stille ang sokker her inne i det siste, men det strikkes litt ujevnt og trutt. Her er JULIsokkene, mønster fra Drops, nest minste str og en rest naturhvitt babyull på pinne 2,5. Det har tatt sin tid, måtte ha etpar forsøk i andre farger uten hell.
 
Hva så med JUNIsokkene?
Her status; en halv meter med skaft på pinne 2,25 og vridd rett og jeg får ikke nok garn. Skal ta en kontrast farge på hælen , og videre mot tåa når det ikke er igjen mer garn. Etter at bildene er tatt har jeg begynt med svart på hælen = VELDIG vanskelig og se w&t. 


AUGUSTsokker???
Har tatt ut mønster og tenkt på garn.
Værstatus; det gjorde seg med å skrive om det, for sola tittet fram. Men det som måtte ha tørke opp, blir nok regn på i løpet av natta.

3 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så fine småsokkene var. Ja, det blir de andre også, men det så ut som et litt langvarig prosjekt for meg, gitt.

Ang. Mannen, så skulle nok vi hatt han i et potetkurs. Det er STOR forskjell kan du hilse og si :)

Når det gjelder traktorer så sier vi som så: det er med traktorer som tomater, dom er best når dom er røde! (Iallefall ikke gule felger, hehe) Her blir nok det aller meste handlet i sjappa like bak Kjelstad-bakeriet ;) Så dersom Jr la merke til ei rødhåret frøken i førsteklasse på småbruker'n i fjor, kledd i røde og svarte klær overstrødd med McC- reklame, så kjenner jeg også den dama :)

Hannes hage sa...

Så skjønne, og delikate de hvite sokkene er.

Anonym sa...

Hei.Fine labber du har strikket.De andre ser virkelig fin ut liker fargen veldig godt.Har ikke noe å si om hælene har annen farge bare stilig det.Ha en riktig fin Søndag.Bodil