mandag 26. oktober 2009

2 år i bloggverden


 Tenk nå i dag er det jubileum, jeg har vært 2 år i denne bloggverden. Fra en sped begynnelse, til i hvertfall en blogg det er litt liv i. Det har vært flere ganger jeg har hatt lyst til å gi opp hele greia, men med deltakelse i Sokker2009 måtte jeg ha blogg så da fikk jeg da fortsette. I tillegg har jeg fått mange koselig tilbalemeldinger.  Så da har det blitt litt mere aktivitet her inne. Det å blogge er akkurat som i den virkelig verden , du må "gi" litt for å få noe tilbake. Så "en rusletur" i bloggverden gir mye inspirasjon, lærer litt her og der og får masse nye ideer til å få enda mindre tid.


I forbindelse med jubileet har jeg etpar overrakelser til noen av dere ute i bloggverden som kommer med en verbal blomst i løpet av den neste uka. 


Kos dere med kake ,-) 9 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Gratulerer med 2 år. Verbale blomster er jeg vel litt dårlig på, men jeg er iallefall glad jeg fant deg i bloggverden! Kjekt med noen som skjønner hvor viktig det er å ha en god bakgrunn fra BU, hehe. Så var det det kafe-møtet vårt da. Synd du ikke har noen på småbruker'n nå, for i morgen er det foreldremøte, nå også med ny rektor;) Nå er det slutt på toten-dialekt og over til "finere" bærumsvariant eller noe i den dur:)

Feire jubileumet med måte, så slipper du noe bakrus...

Rekkehuset sa...

Gratulerer med 2 år! Helt enig i at blogging gir masse, men det tar tid også. Jeg har visst kommet til omtrent 1,5 år og nærmer meg 100 innlegg (ikke så fryyktelig aktiv altså..., da blir det premie hos meg også).
Jeg titter stadig innom bloggen din, men verbale blomster blir det nok for lite av. I alle fall, håper du fortsetter å blogge lenge! Hjertelig hilsen Hanne.

Anonym sa...

Hei.GRATULERER så mye med 2 årsdagen.Du har en kjempe fin blogg...Kjekt vær gang når jeg skal titte inn i din hobby hule å se hva du har å by på.Veldig kjekt å bli kjent med deg uansett om jeg ikke hvet hvem du er...De kakene så deilig ut..Ha en riktig fin Mandag og feire med måte.Masse klemmer fra Bodil

tubakk sa...

Har jo en skytsugle stående her på symaskinen, så den sørger vel for at jeg får mange overraskelser. Og jeg elsker overraskelser, særlig de små. Det er de små gledene du makter å bære, og som fører deg videre i livet. En av dem var jo fra deg, så da er det vel kanskje ikke min tur nå?
Tusen takk for at jeg får lov til å være din venn. Og gratulerer med de 2 årene som blogger....og bare fortsett med det.

Tovepia sa...

Gratulerer med to år!!
Jeg har et år i november og sannelig har man ikke fritidsproblemer:D
Jeg kommer gjerne og spiser kake i anledning jubileet;)
Ha en flott kveld og klem fra meg;)

Siv sa...

Grattis med jubileet. Har selv hatt en liten bloggpause i sommer, og det var godt. Blogging tar mye tid, særlig det å besøke å kommentere blogger. Ikke alltid jeg er like flink til det. Bloggen din er jeg innom hver gang det er oppdateringer. Den er koselig og gir meg inspirasjon. Tøffe hat heal sokker du har laget. Det må jeg også prøve en gang. Ha en flott mandag!

Anonym sa...

Gratulerer med 2 år - og lykke til med nye 2:o) Bloggen din er en sånn koselig blogg som jeg liksom bare må innom:o) Fin uke til deg - og klem fra meg**

Turid Holm Flaa sa...

Gratulerer og tusen takk for kake. Viktige ord du har om at en må gi noe, for å få noe tilbake. Det er så herlig med dette felleskapet i bloggverdenen. Har kun holdt på siden mai, men koser meg stort. Selv om jeg noen ganger tenker at hvorfor legger jeg ut tanker og bilder om meg selv. Er det er behov for å bli sett. Tror egentlig at det er mange grunner til at det er fasinerende, det blir på en måte en slags dagbok. Og det beste av alt jeg får så mye inspirasjon av å titte inn på andres blogger, kommunisere og på en måte bli litt kjent med andre. Ønsker at du fortsatt vil finne glede i å blogge. Både å lage egne innlegg og å legge igjen koselige kommentarer hos andre. Med vennlig hilsen Turid

Idnar sa...

En hilsen kommer også fra meg
Med masse gratulasjoner til deg.