tirsdag 13. oktober 2009

Emma

Da kan jeg prensentere Emma som ble navnet på mysterieumsveska til She-Knit. Det var med en VISS spenning den ble puttet i vaskemaskinen på 30 grader først, den er jo strikket i dobbel Fritidsgarn. Fant en eske til å forme den på, og det vaskenprosjektet gikk greit. Etter tørkinga, fant jeg ut at jeg ville prøve på 40 grader for å få den enda fastere, og det gikk også greit som dere ser. Men det er "blokket" godt ut på samme esken. Nå skal den gjøre tjeneste som håndarbeidveske, og bli med på sykveld i quiltelaget i morra med det andre mysteriet jeg har ,-)Status; Kjempeartig strikkeprosjekt, lært mange nye strikketeknikker. Hankene er skikkelig fine, og vil prøve de i enkelt garn til andre typer vesker. Fikk tips av ei amerikansk samstrikker om å lage midtfeltet lengere.
Godkjent ,-)

9 kommentarer:

Havfruen sa...

Hei i stua:) Skikkelig flott veske du har laget. Spreke farger, me like:)
Ha en flott kveld videre...

9na sa...

Så fint da! Veldig fin veske.

Tovepia sa...

Kjempefin veske i flotte farger!
Har faktisk aldri prøvd med dobbel fritidsgarn, men kan tenke meg at det blir stødigere som veske. Cortina er også et stødig garn som jeg tror kan egne seg til veske.
Ha en fin kveld videre og klem fra meg;)

Inger sa...

Kjempefin veske i flotte farger!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så fin! Regner med at de andre damene blir misunnelig når du kommer med denne:)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin veske.Nydelige blå farger.Har aldrig hørt om dobbel Fritidsgarn til tøving.Høres spennenes ut.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil

Tino sa...

Så fin veske, og i flotte farger!

Timotei sa...

Både mysteriesøm og mysteriestrikk her hos deg. Flott veske!

Sylvia sa...

Så tøff veske. Likte både mønsteret og fargene på den!
God helg til deg også