søndag 4. oktober 2009

Bli ferdig med noe

Jeg fortsetter vist litt på B jeg, blir med på en liten UFO utfordring i oktober på hobbyboden om gjøre ting ferdig.  Her er det jeg hverfall skal bli ferdig med.
Junisokkene, som jeg har strikket lenge og vel på. Nå er jeg snart ferdig med guesset, ehh kilen (har vist strikket litt engelsk) og begge er nesten like langt. Legg merke til at jeg har fått til høgre og venstre sokk.
Mysteriumveska fra SheKnit som liksom ble litt borte i at "Nå skal vi på ferie" i juli. Her mangler det lommer og håndtak. Det spennende her blir jo tovinga, i og med at jeg strikker med dobbelt Fritidsgarn.4 kommentarer:

Tovepia sa...

Gleder meg til å se veska di ferdig for den ser ut til å bli flott!!
Ha en god søndag og klem;)

Galskap sa...

Den ser flott ut allerede. Gleder meg til å se den ferdig. Det er år og dag siden sist jeg strikka og tova ei veske... Må vel hive meg igang igjen når skjerfene jeg holder på med er ferdige. ;)

Anonym sa...

Så flink du er, da! Så mange kreative sjeler her i bloggeland, det er en fryd! Nå har jeg lagt deg til på blogglista mi, så finner jeg deg igjen så lett som en plett. Fin søndag videre!

Havfruen sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Ser du er en kreativ sjel:)

Boxere er snille hunder vettu...bare litt ville av seg, Major er en værsting i så måte. Steinvill:) Og alltid veldig glad! Det gjelder alle boxere:)
Ha en flott søndag:)
Å ja...vi råkoser oss her på landet i havgapet:)