søndag 1. november 2009

May I proudly present
For 5 mnd siden var dette mnd's sokker

- strikket i Opal Hagebutte (fargen er best på beinbilde) og pinne 2,25. Det er de lengste skaftet på sokker jeg har strikket. 
- var i dette innlegget redd for at jeg hadde nok garn, og strikket hæl/hemper i Sisu. At det hadde vært nok så jeg godt utpå fotbladet og det var ikke aktuelt å rekke opp
- hælen er strikket tradisjonell, fikk/får ikke teken på w&t hæl
- 12 nesten like knapper fra esken

Og jeg er bittelitt fornøgd med å ha fullført. Da er det igjen AUGUSTsokkene som jeg ikke er ajour med, og på de er jeg godt igang med skaftene ,-)

9 kommentarer:

tubakk sa...

Deilig med så lange skaft, men skjønner ikke at det var nødvendig på juni-sokkene. Skulle heller trodd det var på november-sokker en har bruk for å holde seg varm oppover leggen. Flotte sokker ble det i alle fall.

Hannes hage sa...

Å, så kule sokker. Knallstilig med knappene!

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine sokker.Deilig att de går litt oppåver.Varmer gått da.Stilig med knapp.Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil...

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så fine- og så lange da. Ikke rart dette måtte ta tid. Hemper, knapper og greier, ikke akkurat det jeg hadde tenkt meg på sokker, men fint ble det. Gratulerer med vell utført.

Rekkehuset sa...

Kjempefine sokker! Imponert over at du fullførte dem:-) Det var vel på det stadiet der jeg datt av sokkealongen.. Lykke til med august, hjertelig hilsen Hanne.

Bestemor Drillo sa...

Det var noen flotte sokker! Forøvrig en flott blogg også;) Takk for kommentar ! Jeg legger meg til som følger hos deg;) Haen fin dag!

Havfruen sa...

For noen stilige sokker!!! De var knall. Blir så imponert over dere strikkende.. Jeg sliter med et skjerf...3 uker siden jeg startet og er kun halvveis. Vi snakker ikke metervis med skjerf altså..

Ha en fortsatt flott dag ogklem fra meg:)

Tino sa...

Så tøffe de ble. Jeg har også strikket disse. Var med på alongen men har falt av litt utover høsten ;)

Ha en fin uke :)

Anonym sa...

Veldig gode sokker!